aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Evi

De eerste dagen heeft Hennie ons helemaal wegwijs gemaakt in de zorg voor ons kleine meisje en de laatste dagen nam Jacqueline dat stokje over, zodat Hennie kon genieten van een weekje vakantie. De wissel van kraamhulp was voor ons een mooie aanvulling op onze behoeftes/vragen en is goed bevallen. In begeleiding, uren en aanwezigheid was het echt zorg op maat. Zowel Hennie als Jacqueline hebben ons echt klaargestoomd om de zorg voor ons 1ste kindje zelf op ons te nemen. Dames, ontzettend bedankt!

Lara

Na een aantal hectische dagen in het ziekenhuis waren we heel blij met de deskundigheid, ervarenheid en zorgzaamheid van Linda. Mede dankzij haar waren we snel thuis gewend en konden we volop van dit lieve en eigenwijze meisje genieten!

Veerle

De afgelopen week was Petra onze steun & toeverlaat :) We hebben enorm genoten van de kraamweek, zo fijn dat de match met Stef (4 jaar) er vanaf moment 1 was! Petra is een harde werker, maar neemt ook absoluut de tijd voor een bakje koffie, goed gesprek, deelt informatie & vraagt naar ervaringen/wensen. We voelden ons helemaal op ons gemak, nogmaals dank; kraamtopper! Groetjes, Gerben, Martine, Stef & Veerle.

Stijn

Geweldige zorg ontvangen van Bianca. Van baby tot mama, van peuter tot papa. Wat wens je nog meer! Bedankt voor alles Bianca!

Lienke

Petra heeft ons voor de tweede keer een hele fijne kraamweek gegeven. Echt de zorg uit handen genomen en lekker meegedraaid in ons gezin. We hebben daardoor op en top kunnen genieten van ons tweede wonder. Ook onze oudste voelde zich op z‘n gemak en hielp Petra graag.

Stijn

Geweldige zorg ontvangen van Bianca. Van baby tot mama, van peuter tot papa. Wat wens je nog meer! Bedankt voor alles Bianca!

Callen

Naar een paar rommelige dagen in het ziekenhuis, mochten we met onze kleine man naar huis. Spannend als kers verse ouders van ons eerste kindje, waren we in afwachting wie er zou komen. Al snel was Petra daar, en voelde het direct vertrouwd. We konden ons geen betere kraamverzorgster wensen. Petra is zeer deskundig, en heeft veel passie voor haar werk. Callen is een dysmatuur baby‘tje en ook hier had Petra veel ervaring mee en heeft ons geleerd hoe dit het beste op te vangen. We kijken terug op een fantastische kraam week die we met niemand anders zo hadden beleeft. Kraamzorg groep/Petra hartstikke bedankt! Groetjes: Kevin, Monica en Callen

Theije

Wat was het fijn om voor de tweede keer kraamzorg te krijgen via de Kraamzorggroep! Dit keer kwam Hennie ons ontzorgen en wat heeft ze dat geweldig gedaan! Van haren invlechten bij onze dochter en pannenkoeken bakken wat onze zoon geweldig lekker vond tot praktische en kundige adviezen voor ons als ouders. Zo fijn en waardevol, nogmaals bedankt Hennie!

Julia

Voor de derde kraamweek op rij mochten wij genieten van de heerlijke zorg van de kraamzorg groep. Dit keer kwam Evelien bij ons kramen en wat was dat een genot! Ze is lief, deskundig en ontzettend goed. We voelden ons al snel vertrouwd met haar.! Het was een genot om haar in huis te hebben. Ook in het contact met de grote broer en zus van Julia, was dat heel prettig. Toen Julia een nacht de borst weigerde, bleef Evelien rustig en heel bekwaam en konden we door haar hulp Julia binnen een dag weer volledig aan de borst krijgen. We krijgen terug op een hele fijne week.

Evi

Ook dit keer hebben we weer een fantastische kraamweek gehad dankzij Petra. Een kraamtopper met veel passie voor het ‘kraam-‘vak! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid. Veel liefs, Sander, Ellen, grote broer Senn & Evi

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet