aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Shirley

Op 8 september 2022 is mijn mooie zoontje Otis geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten wij op vrijdag naar huis. Bij thuiskomst was Evelien daar om mij als kersverse moeder wegwijs te maken in deze nieuwe rol. Voor de geboorte heb ik me goed ingelezen, maar in de praktijk moet je toch alles voor de eerste keer meemaken. Wat is dat spannend en wat ben je dan blij met een topper zoals Evelien aan je zij. Evelien heeft met me meegedacht in hoe ik bepaalde dingen alleen ga doen en mij vertrouwen gegeven waardoor ik nu alles zelf verder kan gaan ontdekken. Ik beveel de kraamzorggroep erg aan. Heldere communicatie, liefdevolle kraamzorg!

Fabian

Op 6 september is onze Fabian in het ziekenhuis geboren. In de avond mochten wij naar huis en kwam Hennie ons wegwijs maken voor de nacht. De volgende ochtend stond zij weer stralend bij de deur en heeft zij ons goed begeleid met wat ons verder te wachten stond. Wat kan jij hard werken. Alles vliegensvlug klaar. De fruit borden en glazen waren feestelijk en heerlijk. Bedankt voor alle informatie, tips en de leuke teksten in het kraamboek. Wij hebben erg van jou genoten en de week is omgevlogen. Heel hartelijk dank voor jou hulp en aanwezigheid in onze kraamweek! Wie weet tot de volgende kraamweek! Veel liefs Hugo, Angela en Fabian!

Bella

Op 1 augustus 2022 is mijn dochtertje Bella geboren. Bij thuiskomst was Jacqueline direct aanwezig om ons te helpen. Jacqueline was een enorme steun voor mij en de kleine meid. Evenals voor mijn ouders waar wij de kraamtijd hebben doorgebracht. Jacqueline was altijd vrolijk en heeft ons in deze kraamweek zoveel geleerd. Elke ochtend kwam je met een brede glimlach binnen en dan gingen we gezellig met elkaar aan de slag. Bella genoot van je aanwezigheid. De kraamweek vloog echt voorbij. Heel erg bedankt voor deze speciale week samen. We kijken er met heel veel plezier op terug. We waren ontzettend blij dat Jacqueline onze kraamverzorgster was en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Verder hebben we ook prima contact gehad met de Kraamzorggroep. Liefs van ons.

Jack

Lieve Evelien, We hebben zo’n fijne kraamweek gehad door jou. Het voelde vertrouwd en we hebben veel van jou mogen leren. Het is te zien dat je enorm geniet van dit mooie werk. Wat werk jij hard, wasje hier, wasje daar, ontbijt, lunch en zelfs af en toe nog avondeten maken. En niet te vergeten die heerlijke fruitsapjes die je voor ons maakte. Het knuffelen met onze Jack, alle tips en trucs die je ons bij hebt gebracht. De liefde en warmte straalt er bij je vanaf. Dank je wel voor alle goede zorgen. Wij hebben een fijne start samen gemaakt thuis met onze zoon.

Obed

Obed Ben Gerrit // OBED - In de nacht van 24 juli is ons lieve jongetje Obed thuis geboren. Hennie was hierbij aanwezig en is vanaf dat moment onmisbaar voor ons geweest. Na de bevalling heeft ze ons een heerlijke kraamweek bezorgd! Hennie gaf ons goede begeleiding, veel gezelligheid, heeft ons lekker verwend, weet van aanpakken, was betrokken en ook onze meiden tikten elke ochtend de minuten af totdat ‘tante Hennie‘ er weer was. 😊 Geen onbekende, dus ook nog eens vertrouwd. Bedankt! Laurens & Hannah, Chloë, Fébe en Obed

Lodie

Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek met Petra! Petra heeft erg goed voor ons allemaal gezorgd. Daarnaast had zij veel goede tips en adviezen en heeft zij het geven van borstvoeding goed begeleid. Ook onze zoon vond het erg gezellig met Petra en heeft, net als wij, genoten van de lekkere fruittraktaties. Petra, bedankt voor je goede zorgen! Wij hadden ons de kraamweek niet mooier kunnen voorstellen!

Sam

Op 9 juli is ons zoontje Sam geboren. Ons eerste kindje, dus wat waren we blij dat Evelien klaar stond toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis. We hebben een hele bijzondere kraamweek gehad en superveel geleerd, dankzij de kennis, het geduld en de gezelligheid van Evelien! Bedankt voor alles, Evelien en Kraamzorggroep!!

Viënne

Dankzij Petra hebben wij een ontzettend fijne kraamweek en start als gezin van vier met Viënne gehad. Petra heeft ons alle hulp en vertrouwen gegeven en hiernaast ook onze andere zoontje alle aandacht en tijd gegeven. We hadden geen betere kraamzorg en kraamweek kunnen wensen! Duizendmaal dank!

Mirthe

Op 11 juni is onze Mirthe geboren in het ziekenhuis. Zodra we thuis waren stond Evelien al voor ons klaar en werden we in de watten gelegd en verzorgd! We kenden Evelien al van de kraamweek van ons zoontje dus het voelde meteen weer helemaal vertrouwd! We hebben een relaxte kraamweek gehad met goede professionele zorg, adviezen, tips en gezelligheid! Ook voor ons zoontje werd goed gezorgd! De laatste 2 dagen kwam Petra, ook bij haar hele fijne en mooie dagen gehad! Echt super geregeld allemaal!! We kijken terug op een mooie, bijzondere week en willen jullie enorm bedanken voor alles! We raden de Kraamzorggroep echt aan! Wat een goede zorg:-) !

Bessel

Op 23 mei zijn wij de trotse ouders en grote zus geworden van Bessel. Dankzij de fantastische zorg door Linda hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ook ons dochtertje was helemaal weg van Linda. Super bedankt voor alles!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet