aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Nova & Liva

Wat zijn wij blij met de geboorte van onze tweeling meiden Nova en Liva, zusjes van Milou. Wij zijn opnieuw weer ontzettend fijn begeleid door Bianca en konden heel fijn maximaal gebruiken maken van de kraamzorg. Bianca heeft ons weer alle tips en tricks mee gegeven om de beste zorg te geven aan de meiden. Het is natuurlijk dubbel zo veel werk, maar ook dubbel zoveel liefde! We hadden geen andere kraamzorg gehad willen hebben. Nogmaals heel erg bedankt lieve Bianca voor je goede zorgen, en misschien tot ooit? Hihi

Denise

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad dankzij Evelien. Ze heeft ons hele huishouden draaiende gehouden en ons voorzien van goede tips en adviezen. Zonder haar weet ik niet of het was gelukt met het geven van borstvoeding. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet. We willen Evelien heel erg bedanken voor de goede zorgen en de fijne tijd. We weten wel wie we in de toekomst gaan bellen mocht een tweede ons ooit gegund zijn.

Lars

24 juni is onze prachtige zoon Lars geboren. Bianca heeft de kraamweek bij ons doorgebracht. Wat is ze een lieve, hardwerkende vrouw die veel aandacht en liefde heeft gegeven aan Lars en mij ( kraamvrouw ). We hebben erg genoten van de kraamweek !

Ilan

Wat hadden wij en onze kinderen een fantastische tijd met Evelien gehad. Ze heeft ons een hele fijne en mooie kraamtijd bezorgd door ons goed te verzorgen, het huis netjes te houden, en met de heeeule heten dagen lekker vaak het bed te verschonen. Maar we zijn haar ook heel dankbaar voor de gezelligheid en de goede gesprekken! Loïs en Quinn vonden het geweldig om even op stap te gaan met Evelien en de bakfiets. Een mooie kraamweek om niet te vergeten. Nogmaals bedankt 🤩

Evaly

We hadden een ietwat lastige start met ons kleine meisje. Gelukkig was Petra daar om ons ontzettend fijn te helpen en ons nog genoeg te leren, ondanks dat het ons 3e kindje is. De oudste 2 waren ook gek op haar en ze wordt al ontzettend gemist. We kijken terug op een ontzettend fijne tijd met Petra!!

Evi

De eerste dagen heeft Hennie ons helemaal wegwijs gemaakt in de zorg voor ons kleine meisje en de laatste dagen nam Jacqueline dat stokje over, zodat Hennie kon genieten van een weekje vakantie. De wissel van kraamhulp was voor ons een mooie aanvulling op onze behoeftes/vragen en is goed bevallen. In begeleiding, uren en aanwezigheid was het echt zorg op maat. Zowel Hennie als Jacqueline hebben ons echt klaargestoomd om de zorg voor ons 1ste kindje zelf op ons te nemen. Dames, ontzettend bedankt!

Lara

Na een aantal hectische dagen in het ziekenhuis waren we heel blij met de deskundigheid, ervarenheid en zorgzaamheid van Linda. Mede dankzij haar waren we snel thuis gewend en konden we volop van dit lieve en eigenwijze meisje genieten!

Veerle

De afgelopen week was Petra onze steun & toeverlaat :) We hebben enorm genoten van de kraamweek, zo fijn dat de match met Stef (4 jaar) er vanaf moment 1 was! Petra is een harde werker, maar neemt ook absoluut de tijd voor een bakje koffie, goed gesprek, deelt informatie & vraagt naar ervaringen/wensen. We voelden ons helemaal op ons gemak, nogmaals dank; kraamtopper! Groetjes, Gerben, Martine, Stef & Veerle.

Stijn

Geweldige zorg ontvangen van Bianca. Van baby tot mama, van peuter tot papa. Wat wens je nog meer! Bedankt voor alles Bianca!

Lienke

Petra heeft ons voor de tweede keer een hele fijne kraamweek gegeven. Echt de zorg uit handen genomen en lekker meegedraaid in ons gezin. We hebben daardoor op en top kunnen genieten van ons tweede wonder. Ook onze oudste voelde zich op z‘n gemak en hielp Petra graag.

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet