aanmelden contact

Referenties

Heb je inmiddels zorg van ons ontvangen?

Dan zijn we erg benieuwd hoe jullie deze bijzondere periode ervaren hebben.

Wij zouden het het leuk vinden als jullie ons dit laten weten middels het plaatsen van een revieuw en eventueel een foto van jullie kleine spruit!

 

/referentie-schrijven

 

 

Elin

Tijdens de zwangerschap gekozen voor de kraamzorggroep omdat het een kleine organisatie is, dit leek ons fijn! Evelien kwam op bezoek om alles door te nemen en het klikte gelijk. Uiteindelijk eerder bevallen en na 8 dagen mochten wij naar huis. Petra stond al snel op de stoep toen wij thuis waren en hielp ons op weg. Ze is hierna nog 2 dagen geweest een paar uurtjes voor praktische dingen. Dit was erg fijn en Petra had alle tijd! We hebben het contact met Evelien en Petra erg fijn ervaren. Zullen voor een eventuele volgende zwangerschap weer voor de kraamzorggroep kiezen!

Robin

Wij hebben tot nu toe een hele leuke en goede tijd gehad met de kraamhulp en zijn ze erg dankbaar voor de goede zorg van zoal de baby als moeder! :-)

Evan

Een tevreden mannetje mede danzij de Kraamzorggroep! Onze Evan is met 39 weken via de keizersnede gehaald in het ziekenhuis. Anders dan wij gepland hadden.. Door fijn en goed contact met Evelien mochten wij gauw naar huis en werden wij heel fijn verwelkomd! Want waar kun je beter herstellen dan thuis? Eenmaal thuis is de kraamweek voorbij gevlogen! Evelien nam fijn de tijd voor Evan in alles... De wens voor het geven van borstvoeding was groot, en hierin werden wij fijn en liefdevol begeleidtdoor Evelien! Tot het laatste moment heeft zij er voor gezorgd de kans zo groot te maken dit te doen slagen! Ook voor mijn man Joey werdt goed gezorgd en als kersverse papa ook goed begeleid en in de watten gelegd! Met een lach en ook plek voor een goed gesprek en een traantje kijken wij heel fijn terug op de kraamweek! Bedankt voor alles Evelien! Liefs,

Kyano

10 april 2 de paasdag is Kyano geboren in het ziekenhuis. De volgende dag mochten we naar huis. We stuurde Linda een bericht en al snel stond ze bij ons. We hebben nog een zoon van bijna 3 die nog wel eens afwachtend kijkt van wie ben jij ? Bij Linda was het gelijk goed en hij liet alles zien. Overal werd hij betrokken. Ook even spelen met de oudste of naar de speeltuin. Kyano dronk de eerste 24 uur heel slecht. We geven hem flesvoeding en samen met Linda bespraken we hoe het ging en wat we nog konden doen. Helaas viel ons mannetje te veel af. Ze nam gelijk contact op met de verloskundige en samen met de kinderarts werd er besloten naar het ziekenhuis te gaan. De tranen rolde even over de wangen en Linda nam de tijd om bij je te zitten en er even over te hebben, heel fijn. We mochten gelukkig weer snel naar huis, toen kwam ze nog nog even langs om te wegen en even te kijken hoe het met kyano ging. Super fijn zo konden we de kraamtijd toch nog goed afsluiten.

Hannah Hope

Hannah is ons derde kindje. Van tevoren dachten we dat kraamzorg dan misschien niet meer zo nodig zou zijn: “We weten vast nog wel hoe alles moet” Maar wat waren we blij met Evelien! Het bleek dat iedereen toch wat extra aandacht kon gebruiken. Onze zoon maakte met haar zijn traktatie voor de opvang, mijn dochter kreeg een Elsa-vlecht en werd naar school gebracht, er werd lasagne gemaakt, de planten kregen water en zo was er voor alle aspecten aandacht. En bovenal natuurlijk voor Hannah en mij. Borstvoeding geven is zo’n eerste week weer zoeken en Hannah bleek ook wel wat extra aandacht te kunnen gebruiken. Evelien ging nooit naar huis zonder dat er een plan van aanpak was voor de nacht. Ze was daadkrachtig wanneer nodig maar luisterde goed naar wat wij belangrijk vinden. We kijken terug op een geweldige kraamweek en zijn heel dankbaar voor alle uren kraamhulp die we hebben ontvangen.

Mila

Op 17 januari zijn wij voor de tweede keer ouders geworden van nog een dochter. Na het fijne intakegesprek met Petra en de vorige goede kraamweek met Evelien, hadden we er alle vertrouwen in dat het met hen of met een andere kraamverzorgster van de kraamzorggroep wel goed zou komen tijdens de kraamweek. Eenmaal thuis aangekomen na een nacht in het ziekenhuis, stond Linda al vrij snel op de stoep. We hebben ook deze week weer als heel prettig ervaren. Linda hielp ons goed waar nodig, betreft het spugen van Mila schakelde ze de nodige hulplijnen hiervoor tijdig in voor advies, dit gaf ons ook een goed gevoel. Ook speelde ze leuk met onze oudste dochter Lieke, die vond het ook maar wat leuk dat ze er was. In verband met ziekte is Evelien ook nog een dag geweest, en ook deze dag hebben wij weer zeer positief ervaren. Evelien is er bij de kraamweek van Lieke bij geweest, dus dat zij die dag in viel was voor ons ontzettend fijn en vertrouwd. Al met al weer een super fijne week gehad. Bedankt Linda & Evelien !

Daniƫlle

Bij vrienden en familie is Evelien als kraamverzorgende geweest, dat is hun zo goed bevallen dat ze zeiden ‘Als je ooit nog kraamhulp nodig mag hebben, móet je echt Evelien als voorkeur doorgeven!!". Nou dat hebben we gedaan en wat hadden ze gelijk! Echt een topper, ze mengde zich zo goed in ons gezin, was niet te veel en niet te weinig, kreeg het zelfs voor elkaar om mijn man af en toe te laten rusten, lief voor de andere kinderen, en zo zorgzaam voor onze kleine Esmée en voor mij.

Micha

Op 11-11-22 werd ons gezin verrijkt met een zoon en heel klein broertje. We hebben een heerlijke kraamweek gehad, waarin Linda ons heeft geholpen. Op een relaxte manier konden we wennen aan het nieuwe babytje in huis en de grotere broers en zus vonden de aanwezigheid van Linda gezellig en deden dan ook nog wel eens even een spelletje, tussen alle werkzaamheden door. Daar draait Linda haar hand niet voor om. En het belangrijkste.. de kleine Micha is ook liefdevol verzorgd door haar. Wederom een hele fijne ervaring met de kraamzorggroep!

Jardo

In september is onze tweede zoon geboren. Wat hebben wij genoten van onze kraamweek dankzij de goede zorg en liefde van Evelien. Evelien nam alle tijd voor ons en heeft er voor gezorgd dat wij rustig konden opstarten en aan elkaar konden wennen die week. Nogmaals dank daarvoor, Evelien!!

Anna

Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Linda. Naast alle handige tips, zorg en gezelligheid werden we ook lekker verwend! Linda, nogmaals bedankt voor de goede hulp!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet