aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Fleur

Wat hebben we een fijne en ontspannen kraamweek gehad mede dankzij Eline. Tijdens de intake bespraken we met haar dat we de kraamweek bij onze eerste dochter, met kraamzorg via een ander bureau, als stressvol hadden ervaren en er eigenlijk niet echt van genoten hadden. Dit keer gingen we voor meer ontspanning en het genieten van ons tweede wondertje en als gezin van 4. Terugkijkend is dit zeker gelukt. Eline was erg steunend met een luisterend oor, goede adviezen maar vooral zorgen voor een fijne sfeer en meebewegen met wat nodig was. Echt zorg op maat. Onze oudste dochter kreeg ook voldoende aandacht en voelde zich een trotse grote zus. Wat hebben we samen ook veel gelachen. Dankjewel Eline voor de fijne week. We kijken er met veel plezier en warmte op terug. Groetjes, Wijnand, Inge, Bregje & Fleur

Lieke

Na de zeer pretige intake met Evelien hadden we al een goed gevoel over de komende kraamtijd. Toen de bevalling begon hadden we goed contact met Evelien en toen we éénmaal thuis waren was ze er in een vogel vlucht. Gedurende de week hebben wij een zeer pretige gevoel gehad, ik denk bijna niet dat we het beter hebben kunnen treffen. We hebben extreem goed kunnen leren en we hebben super veel gehad aan de tijd met Evelien, het communiceren verliep erg soepel, zo liepen we elkaar niet in de weg en ging het huishoud/verzorg werk goed gepaard waardoor het een top week was! Al met al een kraamweek voor in de boeken en een zeer grote aanrader voor iedereen die nog twijfelt! Bij de volgende baby weten wij zeker wie wij contacten. Lieke en wij zullen Evelien gaan missen en wie weet tot ziens!

Levi

Hele fijne kraamzorg en kraamtijd gehad door Hennie. Als moeder van een 4e kindje kon ik de zorg even uit handen geven. Een goede aansluiting met de andere kinderen en alles ging door. Bedankt!

Teun

Wat een fijne bijzondere week hebben we achter de rug. Dezelfde lieve kraamverzorgster tijdens de bevalling en de kraamweek, alle aandacht voor onze peuter die voor het eerst grote zus werd, het voelde als een kadotje!

Luuk

Evelien, onze redster in nood! Na thuiskomst uit het ziekenhuis bleek onze kraamzorg geen tijd te hebben. Binnen no time was Evelien er om ons te helpen. En wat hebben we ervan genoten. Van de adviezen, liefde, zorg, luisterend oor en gezelligheid. We hadden het ons niet beter kunnen wensen! Evelien, nogmaals ontzettend bedankt!

Riley

Dinsdag 25 augustus kwam Petra bij ons in het gezin. Wat een heerlijkheid niet alleen voor mij als kraamvrouw en onze kleine Riley. Maar ook voor onze andere 4 kids die haar meteen als speelmaatje zagen. Van knutselen, taart bakken, wandelen en zelfs boeken kaften met onze 12 jarige puber๐Ÿคฃ. Bijzonder om te zien hoe Petra hier mee omgaat. Super bedankt ๐Ÿ™๐Ÿผ Petra ๐Ÿ˜˜

Rosa

Op 21 augustus werd onze dochter Rosa geboren. Deze keer kwam Bianca ons helpen tijdens de kraamweek. Wat hebben wij weer genoten! Er werd goed gezorgd voor mama en Rosa en haar twee grote broers mochten Bianca overal mee helpen. Naast het huishouden maakte zij ook heerlijke maaltijden voor ons klaar. Bianca nogmaals bedankt voor deze fijne week en alle goede zorgen!

Jelle

Op 24 juli werd Jelle geboren. Ons vierde kindje. Maar juist dan ook weet je hoe snel een kraamweek weer voorbij is dus besloten we er nog bewuster van te genieten. Petra was onze kraamverzorgster en wat hebben we het goed gehad! Ze wist de zorg voor mama en Jelle perfect te combineren met de andere kinderen en het huishouden. Iedereen in het gezin is heerlijk verwend! “Zuster Petra” werd al snel “zus” genoemd door de jongste en wanneer je als grote broers samen met deze zuster op date gaat en veel leuke dingen onderneemt, dan is dit volgens twee stoere jongens de tofste kraamverzorgster die er bestaat! We zouden nog zoveel meer kunnen noemen hier, maar kortom gezegd wensen we iedere baby met zijn of haar ouders zo’n fijne kraamtijd toe als hoe wij die beleefd hebben. Wie van de Kraamzorggroep ook komt kramen.. een hele fijne week proberen ze er allemaal van te maken! In dit geval een pluim voor Petra! Liefs Jelle, papa & mama, Jonathan, Benjamin en Emma

Thirza

Een kraamweek om fijn op terug te kijken! Na de geboorte van Thirza is Bianca bij ons geweest om te helpen bij verzorging, het wennen van grote zus Naomi en papa en mama (weer) de fijne kneepjes te leren. De natuurlijke, ongedwongen manier waarop Bianca dat doet heeft het ons tot een fijne tijd gemaakt. De fruitcreaties, gezellige momenten en een ritje op de grasmaaier hebben ons positief verrast! :)

Novella

Wij hebben ontzettend veel geleerd van onze topper, reddende engel en grote vriendin van Novella: Eline! Zij heeft het voor elkaar gekregen om mijn man en mij om te toveren van ‘dummies’ tot volmaakte ouders door middel van zorg op maat. Het was een leerzame en gezellige week. Wij hebben erg genoten van de kraamweek met Eline. Nogmaals heel erg bedankt voor alles en wij zullen de Kraamzorggroep ook zeker aanbevelen aan anderen. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes, Salvo en Dilore.

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet