aanmelden contact

Onze kraamverzorgenden

Een klein team van 4 kraamverzorgenden. Samen vormen wij De Kraamzorggroep!

Allen hebben wij passie voor ons vak.

En hebben wij inmiddels jarenlange ervaring om juliie gezin de beste start te geven bij de komst van jullie kleintje.

Wij stellen ons graag even aan je voor

 

 

Evelien

Ik ben Evelien Raaijen, trotse moeder van drie prachtige kindjes en gelukkig getrouwd. Kraamverzorgende worden heeft altijd in mijn hoofd gezeten en tijdens mijn eigen bijzondere kraamweek die door Jacqueline werd verzorgd werd mijn wens alleen maar versterkt. Met de professionele ondersteuning van de kraamzorggroep heb ik mijn opleiding succesvol afgesloten en ben ik er trots op dat ik nu deel uit maak van deze geweldige club. Ik vind het heel bijzonder om bij dit intieme geboorte moment te zijn en daarnaast is het altijd weer speciaal om de ouders in die in alle opzichten unieke week te mogen begeleiden. Ik doe dat vol overgave, met grote passie en zorgzaamheid. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen en deze bijzondere en feestelijke week onvergetelijk te maken. 

 

Petra

Ik ben Petra Bentsink moeder van 3 tieners. Enkele jaren geleden heb ik me om laten scholen naar kraamverzorgende. Een keuze waar ik zeker geen spijt van heb! De kraamzorggroep was voor mij de organisatie die precies aansloot bij hoe ik graag de zorg wil leveren, kleinschalig waar we allemaal met veel passie en liefde voor ons vak. Persoonlijke zorg op maat en overleg met het gezin vind ik erg belangrijk. Zelf vind ik elke geboorte een wonder en wat een voorrecht is het als je ouders mag begeleiden en ondersteunen tijdens deze bijzondere eerste week. Mijn streven is dat elk gezin kan terug kijken op een mooie kraamtijd en dat ik met een gerust hart in de auto kan stappen met het gevoel dat het gezin het prima zonder mijn kan redden!

 

Linda

Ik ben Linda Wolters getouwd samen hebben we 3 tienerdochters.

Van jongs af aan wilde ik al “babyzuster”  worden, toen ik op mijn 18e van school kwam zag ik mijzelf dat nog niet doen.

Ik ben eerst met dementerende ouderen gaan werken, daarna ben ik de kinderopvang ingegaan om toch met baby’s en kinderen te werken. Beide heb ik met veel plezier gedaan. Na de geboorte van onze jongste ben ik gestopt met werken. Na een jaar of 6 wilde ik weer gaan werken maar alleen als het iets heel leuks zou zijn. Gelukkig had ik nog de juiste diploma’s en kon ik na een omscholing als kraamverzorgende aan de slag.

 

Nu werk ik met veel plezier bij deze leuke groep. Samen zorgen we ervoor dat ieder gezin goede zorg krijgt.

Zelf vind ik het erg leuk om de kersverse ouders bij de geboorte van hun eerste kindje te leren wat nodig is en als er andere kinderen rondlopen deze bij de zorg te betrekken en aandacht te geven.

Een kraamweek is een hele bijzondere week en ik zet mij in om het een week te laten zijn met een gouden randje.

Hennie

Mijn naam is Hennie van de Water. Samen met mijn man hebben wij twee dochters en een zoon. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik kraamverzorgster wilde worden. Na het behalen van mijn MBO diploma heb ik dan ook 9 jaar in de kraamzorg gewerkt. Inmiddels had ik zelf een gezin en omdat ik er graag voor hen wilde zijn ben ik gestopt. Vele jaren lang ben ik gastouder geweest. Nu mijn kinderen meer hun eigen leven gaan leiden heb ik een bijscholing gedaan en het werk in de kraamzorg weer opgepakt. Wat is het bijzonder om het wonder van een geboorte mee te maken maar ook nieuwe ouders veel leren en het zelfvertrouwen geven dat ze voor hun kindje kunnen en mogen zorgen maakt dit werk zo leuk! 

Enthousiast? Ja, ik meld me nu aan

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet