aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Vieve

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad met Bianca! Vanaf het moment van binnenkomst voelde het gelijk vertrouwd. Geen vraag was te gek. Heel veel goede en bruikbare adviezen/tips gekregen. Prettige begeleiding gehad in het starten met borstvoeding en uiteindelijk over op het kolven. Zowel Vieve als papa en mama werden goed in de gaten gehouden. Een betere start als kersvers gezin en in onze nieuwe rol als ouders hadden wij ons niet kunnen wensen!

Ties

Vandaag de eerste dag zonder Evelien! Wij zijn ontzettend dankbaar voor haar hulp na de geboorte van ons eerste kindje, Ties. Het is toch echt wel spannend om voor het eerst moeder te worden. Evelien heeft mij iedere dag een stukje meer vertrouwen kunnen geven! Haar begeleiding is fijn, ze denkt altijd mee en niets is te veel voor haar. Wij gaan met vertrouwen de toekomst in! We kunnen je niet genoeg bedanken! Liefs Elmar, Ellen en Ties

Tess

We hebben een hele fijne Kraamtijd mogen beleven dankzij de goede zorgen van Petra. Als kersverse ouders hebben wij echt de tijd gekregen om als gezin te genieten. Alles erom heen werd geregeld en ging gewoon door. Daarbij had zij goede tips die we ook echt kunnen gebruiken. Petra, nogmaals bedankt! We hadden ons geen fijnere Kraamtijd kunnen voorstell Liefs

Rik

Toen wij eind van de middag thuis kwamen na de geboorte van Rik was het allemaal erg onwennig. Gelukkig was daar direct Eline! Haar nuchterheid en kalmte hebben voor een ongedwongen en fijne sfeer gezorgd tijdens de kraamweek. Wij hebben ontzettend veel gehad aan de nauwkeurige informatie die zij gaf, haar tips en adviezen, jarenlange ervaring en luisterend oor. Haar vrolijke omgang met andere zorgverleners schept ook veel vertrouwen. Wij kijken terug op een zeer leerzame en fijne kraamweek. Eline, nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Brenda

Je hele wereld verandert met de komst van een kleine! In 8 dagen tijd heeft Bianca ons super goed geholpen om onze draai te vinden met Naud.. Zij is heel ervaren en fijn in de omgang. Een top Kraamverzorgster om over de vloer te hebben! Wat wij heel erg fijn vonden aan deze organisatie is het makkelijke persoonlijke contact via telefoon en whatsapp. 1 kraamzorg gedurende de hele periode. Het voelde als een veilig en persoonlijke warme start van ons nieuw leven.

Lauren

12 november is onze dochter Lauren geboren. Evelien kwam bij ons kramen en wat waren we blij met haar! Ondanks dat het ons 3de kindje is was het erg fijn om met Evelien te ‘sparren’ over van alles en om advies van haar te krijgen. Qua huishouden hoefden we Evelien niets te vragen, ze deed het gewoon! Ook met de andere 2 kinderen klikte Evelien goed. Ze was heel geduldig in het uitleggen aan de oudste 2 die natuurlijk vol met vragen over hun kleine zusje zaten.   Evelien, bedankt voor al je goede zorgen! Mede dankzij jou gingen we vol vertrouwen verder na jouw vertrek! 

Isabel

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Petra! Bij de geboorte van onze oudste dochter mochten we al van haar goede zorgen genieten en we waren dan ook erg blij dat Petra bij de geboorte van Isabel weer voor ons klaar stond. Zowel bij de bevalling als in de week erna heeft Petra enorm goed voor ons gezorgd. En daarnaast had zij ook nog alle tijd en aandacht voor grote zus Naomi. Nogmaals bedankt voor alles!

Elin Geertrude

Op 28 oktober kwam onze Elin als welkome verrassing eerder dan verwacht ter wereld. Voor haar papa en mama was dat even schakelen aangezien die nog net niet helemaal voorbereid waren. Gelukkig was daar Hennie to the rescue :) Terwijl wij nog flink onderste boven van de bevalling met onze baby vanuit het ziekenhuis naar huis toe mochten, was Hennie al onderweg om ons te begeleiden. Ze heeft ons in de kraamweek goed op weg geholpen, voorzien van informatie en onze tientallen vragen meermaals beantwoord. En niet te vergeten al die talloze fruithapjes die voor ons gemaakt werden. Die missen we nog het meest ;) Bedankt voor je geduld, positieve insteek + begeleiding en alle andere talloze kleine grote dingen die je voor ons hebt gedaan. Elin doet het inmiddels fantastisch en we zijn natuurlijk megatrots op haar en ook op onszelf!

Lina

Lina is ons eerste kindje en alles was dus helemaal nieuw voor ons. Wat was het daarom fijn dat Bianca bij ons in de kraamweek is geweest. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met Lina en de borstvoeding. Daarnaast werden wij ook goed verzorgd. Met Bianca was er een hele fijne sfeer in huis. Het voelde direct vertrouwd en het was gezellig! We kijken terug op een perfecte kraamweek!

Mae-Lynn

Wat een fantastische kraamtijd hebben wij gehad!! Met ons eerste kindje hadden wij Jacqueline en dat beviel ons zo goed dat wij jullie meteen weer belden toen we wisten dat we zwanger waren van ons dochtertje. Nu kwam Eline op intake en dat voelde ook meteen goed! Toen we uit het ziekenhuis kwamen was ze er meteen en vanaf dat moment was echt op en top genieten. Wat hebben wij een ontzettend mooie en fijne tijd met haar gehad!! Ook voor ons zoontje die vakantie had was ze er!! Echt een topper!!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet