aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Obed

Obed Ben Gerrit // OBED - In de nacht van 24 juli is ons lieve jongetje Obed thuis geboren. Hennie was hierbij aanwezig en is vanaf dat moment onmisbaar voor ons geweest. Na de bevalling heeft ze ons een heerlijke kraamweek bezorgd! Hennie gaf ons goede begeleiding, veel gezelligheid, heeft ons lekker verwend, weet van aanpakken, was betrokken en ook onze meiden tikten elke ochtend de minuten af totdat ‘tante Hennie‘ er weer was. 😊 Geen onbekende, dus ook nog eens vertrouwd. Bedankt! Laurens & Hannah, Chloë, Fébe en Obed

Lodie

Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek met Petra! Petra heeft erg goed voor ons allemaal gezorgd. Daarnaast had zij veel goede tips en adviezen en heeft zij het geven van borstvoeding goed begeleid. Ook onze zoon vond het erg gezellig met Petra en heeft, net als wij, genoten van de lekkere fruittraktaties. Petra, bedankt voor je goede zorgen! Wij hadden ons de kraamweek niet mooier kunnen voorstellen!

Sam

Op 9 juli is ons zoontje Sam geboren. Ons eerste kindje, dus wat waren we blij dat Evelien klaar stond toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis. We hebben een hele bijzondere kraamweek gehad en superveel geleerd, dankzij de kennis, het geduld en de gezelligheid van Evelien! Bedankt voor alles, Evelien en Kraamzorggroep!!

Viënne

Dankzij Petra hebben wij een ontzettend fijne kraamweek en start als gezin van vier met Viënne gehad. Petra heeft ons alle hulp en vertrouwen gegeven en hiernaast ook onze andere zoontje alle aandacht en tijd gegeven. We hadden geen betere kraamzorg en kraamweek kunnen wensen! Duizendmaal dank!

Mirthe

Op 11 juni is onze Mirthe geboren in het ziekenhuis. Zodra we thuis waren stond Evelien al voor ons klaar en werden we in de watten gelegd en verzorgd! We kenden Evelien al van de kraamweek van ons zoontje dus het voelde meteen weer helemaal vertrouwd! We hebben een relaxte kraamweek gehad met goede professionele zorg, adviezen, tips en gezelligheid! Ook voor ons zoontje werd goed gezorgd! De laatste 2 dagen kwam Petra, ook bij haar hele fijne en mooie dagen gehad! Echt super geregeld allemaal!! We kijken terug op een mooie, bijzondere week en willen jullie enorm bedanken voor alles! We raden de Kraamzorggroep echt aan! Wat een goede zorg:-) !

Bessel

Op 23 mei zijn wij de trotse ouders en grote zus geworden van Bessel. Dankzij de fantastische zorg door Linda hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ook ons dochtertje was helemaal weg van Linda. Super bedankt voor alles!

Amber

Op 9 mei werd onze Amber geboren. Zij is dysmatuur. Toen wij uit het ziekenhuis kwamen was daar Evelien. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij onze zorgen naar de achtergrond konden plaatsen. Evelien gaf ons goede tips en dacht goed mee. Naast al haar werkzaamheden had ze oog voor onze andere dochter. Super fijn! Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad en zouden Evelien aan iedereen aanraden.

Tom

Op 4 Mei zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Tom. In de kraamweek hebben wij zorg mogen ontvangen van Bianca. Blijdschap en verdriet liepen dicht langs elkaar heen in deze week. Dit omdat wij onze oudste zoon in 2020 net na de geboorte zijn verloren. Bianca begeleiden ons hier goed in deze week. Door hier over te praten een luisterend oor te bieden en te ondersteunen waar nodig. Ook zorgde Bianca voor een goede begeleiding in de opstart van borstvoeding, de verzorging van onze zoon en zorgde voor een ontbijtje of een mooie fruit traktatie. Al met al kijken wij terug op een ontzettend fijne, mooie en bijzondere kraamweek en gaan wij met vertrouwen de toekomst in. Ontzettend bedankt voor deze kraamweek! Geerling en Laura Petersen

Thomas

Wij kijken terug op een geweldige kraamweek met Evelien! Wat hebben we het leuk gehad!! We zijn alle vier in de watten gelegd, en voorzien van fijne tips. Ook ons oudste zoontje heeft genoten van haar aandacht en uitstapjes samen. De week is voorbij gevlogen, Evelien, bedankt voor al je goede zorgen en gezelligheid! Fam. Brouwer

Charlie

Wij hebben echt een fantastische kraamweek (en thuisbevalling) gehad, mede dankzij Bianca. Liefdevolle zorg voor ons allemaal, ook voor grote broer Noah. Je liet ons volledig in onze waarde terwijl je natuurlijk alle hulp bood die we op dat moment nodig hadden. Dankjewel daarvoor. We zouden je echt aan iedereen aanraden.

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet