aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Loïs

Op 18 september is onze prachtige dochter Loïs geboren. Na thuiskomst uit het ziekenhuis stond Eline gelijk op de stoep, dat was erg prettig! We hebben een fijne kraamtijd gehad, ondanks de moeizame start van Loïs. Eline weet van aanpakken en ze kon zowel goed met ons als met Loïs overweg. Eline heeft ons veel dingen geleerd en daar hebben we veel aan gehad! Ze kon ons na 8 dagen met een gerust hart achter laten. Bedankt Eline! Groetjes, Cor en Ellen en dikke knuffel van Loïs!

Saar

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad dankzij de goede zorgen van Evelien! Veel fijne bruikbare tips en adviezen gehad en er is enorm goed voor ons gezorgd. Hierdoor hebben wij nog extra kunnen genieten van ons prachtige eerste wondertje Saar! Dankjewel Evelien. Misschien tot ziens :-)!

Noah

Wij hebben Luka leren kennen tijdens een bijzondere kraamweek in 2018. Heel gelukkig waren wij dan ook dat Luka weer voor ons kon kramen. Na 3,5 week in het ziekenhuis te hebben verbleven waren wij al best zelfstandig in de zorg van Noah. Maar samen met Luka hebben wij veel zelfvertrouwen gekregen. Wij hebben veel geleerd, van tummytub tot draagzak, wegen en het temperaturen los durven laten en vertrouwen krijgen in het lezen van je baby. Het waren fantastische dagen en we missen haar nu al! Luka je bent een topper!

Heikki

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Hennie. Wat zijn we goed verzorgd en verwend! De lekkere ontbijtjes, lunch en fruithapjes werden zo leuk opgemaakt. Ook hebben we veel geleerd. Nu mogen we het alleen doen maar dat gaat goed komen met onze kleine Heikki.

Lucas

Wat hebben we een goede kraamweek gehad met Petra! Niks was te gek, en er was altijd ruimte & aandacht voor Lucas zijn grote zus. Echt ontzettend tevreden en dankbaar om alles wat er gedaan is voor ons gezin! Wij raden de kraamzorg groep bij iedereen aan.

Jailynn

Na een zware bevalling die uitliep op een keizersnede is onze mooie eerste kindje geboren jailynn. Bij thuis komt goed opgevangen door de leuke kraamverzorgster evelien. Ze heeft ons goed opgevangen adviezen gegeven en veel geleerd. Wij waren erg te vrede over de zorg en de rest erom heen! Een dikke aanrader!

Faye

Vanochtend hebben we onze lieve kraamhulp Luka uitgezwaaid. Wat jammer de kraamweek zit er alweer op, wat hebben we genoten van de gezelligheid en de hulp van Luka. Hartelijk dank voor alle goede zorgen - we gaan je missen! ;-)

Chris

Na een bijzondere en toch ook zware bevalling van ons eerste kindje Chris, kregen wij de lieve Luka over de vloer. Het was soms wat spannend en even wennen met zo’n kleine man maar we hebben een ontzettend leuke, leerzame en gezellig kraamweek gehad! Luka heeft er voor gezorgd det wij ons mannetje de beste start in dit leven kunnen geven. Bedankt Luka en de kraamzorggroep voor de goede zorgen

Rafaël

Wat hebben we een fantastische kraamweek gehad met Petra! Genoten van haar zorg voor Rafaël, mij maar ook voor m’n 2 dochters. Er werd geknutseld, spelletjes gedaan, buiten gespeeld en ondertussen ging de zorg ook gewoon volgens plan. Ze weet je het gevoel te geven dat niks teveel is en geeft je ook de mogelijkheid te bellen bij vragen/problemen ookal zit haar werkdag er eigenlijk al op. Echt ontzettend tevreden en dankbaar voor wat Petra voor ons heeft gedaan!

Yara

Nadat wij op dag 5 uit het ziekenhuis ontslagen werden, hebben wij met Eline toch nog een hele fijne kraamweek gehad. Ze heeft goede begeleiding gegeven bij het oppakken van de borstvoeding en onze babykennis weer opgefrist na de kraamweek die wij ruim 3 jaar geleden ook met haar gehad hebben. Met vertrouwen klaargestoomd voor ons nieuwe avontuur als gezin van 4!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet