aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Noor

Op 13 mei is onze dochter Noortje geboren. Luka was bij de thuisbevalling aanwezig en heeft uitgebreid de tijd genomen om ons voor te bereiden op de eerste nacht. De rest van de kraamweek hebben we dankzij Luka op een roze wolk gezeten. Ondanks dat het ons tweede kindje is, heeft ze ons veel nieuwe dingen geleerd. De zorg voor onze oudste dochter was ook perfect. Ze mocht overal mee helpen en had een hele leuke interactie met Luka. We kijken terug op een hele ontspannen kraamweek, waarin we volop konden genieten van ons gezin dankzij de goede zorgen van Luka.

Lianne

Lianne is ons 1e kindje en we wisten van tevoren ook niet goed wat we konden verwachten van deze verandering in ons leven. Eline was vanaf dag 1 onze persoonlijke hulp en steun in deze bijzonder week. Alle zorgen werden uit handen genomen. We kregen goede informatie en adviezen rond de verzorging van Lianne. De mogelijke situaties die we tegen konden komen werden verteld, zodat we niet voor een verrassing kwamen te staan. En ook belangrijk: een luistert oor, hoe we momenten ervaarden en waar we tegen aan liepen in haar afwezigheid. Al met al een week vol veranderingen en indrukken. Dankzij Eline hebben we een goede start en basis om nu op eigen benen te staan. Nogmaals super bedankt voor alles!

Lars

Op 30 april is onze Lars Harmen geboren. We mochten al snel naar huis vanuit het ziekenhuis. Binnen een no-time was Petra daar. We hebben met Petra een ontzettende fijne week gehad, kon ons niet beter wensen. Van fijne koffiemomenten in de ochtend, geschilde piepers en groenten, kranten vouwen met onze oudste van 13, kunde en kennis met ons kleine mannetje, rust, warmte en altijd bereid op welk uur ook om je te helpen waar ze kon. We zullen jullie ook zeker aanraden bij andere gezinnen en wellicht nog eens bij ons in de toekomst. Petra nogmaals bedankt!

Davey

5 mei 2020 is onze zoon geboren, we hebben gelijk de kraamzorg gebeld toen we wisten naar huis te mogen. Eline stond al vrij snel op de stoep. ze kwam binnen en het voelde gelijk vertrouwd. ze heeft ons op weg geholpen voor de avond en nacht , mochten we vragen hebben konden we haar altijd appen, al snel kregen we antwoord terug. De kraam week was heel relex , we konden vragen stellen en Eline liet alles zien zoals Davey in bad doen , draagdoek enz... De kraamweek vloog voor bij. Mocht er ooit een tweede kindje mag komen, dan komen wij zeker terug.

Danielle

Wij hebben de kraamtijd als erg prettig ervaren. Evelien was ook bij Lizzy 2,5 Jr geleden wezen kramen. Ze denkt goed mee en heeft veel nuttige en bruikbare tips. Waar zij dit nodig vond, schakelde zij ervaring en tips van haar collega‘s in. We zijn allemaal goed verzorgd en waar zij veel in het huishouden en de verzorging heeft gedaan, liep zij je nooit in de weg.

Joep

Na 2 dagen ziekenhuis mochten we op zaterdagavond naar huis. Na een berichtje naar onze kraamverzorgende Bianca stond zij nog geen uur later op de stoep om ons op weg te helpen. Wat was dat fijn thuiskomen zeg! De week verliep goed waarbij Bianca ons goed heeft geholpen met de dagelijkse zorg voor Joep en daarnaast ook een deel van het huishouden deed. We werden echt even ontzorgt, terwijl we ook steeds beter onze zoon leerden kennen dankzij de tips en adviezen van Bianca. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Anna

Net als bij onze zoon hadden we Evelien weer als kraamhulp. Hier waren wij super blij mee :)! Wij kwamen pas om 23:30 uur uit het ziekenhuis maar ze kwam ons toch nog even helpen opstarten voor de nacht, zo fijn! Ondanks de Corona, en vooral de restricties die gelden voor de kraamhulp, hebben wij een fantastische week gehad! Nogmaals super bedankt voor je gezelligheid, kundigheid en je goede zorgen! Heel veel liefs, Kees, Paula, Kees en Anna

Thijs

Wij hebben voor de tweede keer gekozen voor de Kraamzorggroep en het is ons beide keren heel goed bevallen. Bij Thijs is Eline bij ons thuis geweest en dat is supergoed bevallen. Ze is betrokken, sympathiek en heel goed in haar vak. Wij vonden het heel leuk dat ze onze dochter betrok bij haar broertje en ook goed voor haar zorgde. Wij raden de Kraamzorggroep zeker aan voor aanstaande ouders!

Livv

Hallo lieve Evelien van de kraamzorggroep. Wat zijn wij blij dat jij bij ons kwam! Ik voelde gelijk een goede klik met jou. Je bent zorgzaam, meelevend en hebt een groot hart. Noah en Faye hebben ook erg genoten en voelde zich betrokken bij de kraamweek met Livv. Ze missen je nu al, en hebben het nog regelmatig over het spijkerpoepen. 🤣 Ondanks de rare tijd en de maatregelen die genomen moeten worden, heb jij geprobeert het maximale genot uit de kraamweek te halen voor ons allemaal. Je voelde mee met de soms lastige situaties die onstonden, dit was erg fijn. Je bent een harde werkster, vaak nog meer dan ik (iets met balans 😉) Bedankt voor alles! Wij kijken terug op een mooie week. Liefs, Maikel, Christel, Noah, Faye & Livv.

Raelyn

Na een zware en lange bevalling mochten we sochtens naar huis. Gelukkig was onze kraamhulp Petra snel op de voet. We zijn de kraamweek goed verwend door Petra met liefde en rust, Gelukkig ging alles in de kraamweek goed met kind en moeders. Petra gaf ook goede emotionele hulp doormiddel van kletsen etc, vooral ook in deze rare tijden. ze had ook het geweldige idee om onze visite te ontvangen in de serre. Ook hebben we nog geoefend met het dragen in een draagdoek, dit was een leuke verrassing. Ze is overal in thuis! een echte topper!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet