aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Rik

Toen wij eind van de middag thuis kwamen na de geboorte van Rik was het allemaal erg onwennig. Gelukkig was daar direct Eline! Haar nuchterheid en kalmte hebben voor een ongedwongen en fijne sfeer gezorgd tijdens de kraamweek. Wij hebben ontzettend veel gehad aan de nauwkeurige informatie die zij gaf, haar tips en adviezen, jarenlange ervaring en luisterend oor. Haar vrolijke omgang met andere zorgverleners schept ook veel vertrouwen. Wij kijken terug op een zeer leerzame en fijne kraamweek. Eline, nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Brenda

Je hele wereld verandert met de komst van een kleine! In 8 dagen tijd heeft Bianca ons super goed geholpen om onze draai te vinden met Naud.. Zij is heel ervaren en fijn in de omgang. Een top Kraamverzorgster om over de vloer te hebben! Wat wij heel erg fijn vonden aan deze organisatie is het makkelijke persoonlijke contact via telefoon en whatsapp. 1 kraamzorg gedurende de hele periode. Het voelde als een veilig en persoonlijke warme start van ons nieuw leven.

Lauren

12 november is onze dochter Lauren geboren. Evelien kwam bij ons kramen en wat waren we blij met haar! Ondanks dat het ons 3de kindje is was het erg fijn om met Evelien te ‘sparren’ over van alles en om advies van haar te krijgen. Qua huishouden hoefden we Evelien niets te vragen, ze deed het gewoon! Ook met de andere 2 kinderen klikte Evelien goed. Ze was heel geduldig in het uitleggen aan de oudste 2 die natuurlijk vol met vragen over hun kleine zusje zaten.   Evelien, bedankt voor al je goede zorgen! Mede dankzij jou gingen we vol vertrouwen verder na jouw vertrek! 

Isabel

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Petra! Bij de geboorte van onze oudste dochter mochten we al van haar goede zorgen genieten en we waren dan ook erg blij dat Petra bij de geboorte van Isabel weer voor ons klaar stond. Zowel bij de bevalling als in de week erna heeft Petra enorm goed voor ons gezorgd. En daarnaast had zij ook nog alle tijd en aandacht voor grote zus Naomi. Nogmaals bedankt voor alles!

Elin Geertrude

Op 28 oktober kwam onze Elin als welkome verrassing eerder dan verwacht ter wereld. Voor haar papa en mama was dat even schakelen aangezien die nog net niet helemaal voorbereid waren. Gelukkig was daar Hennie to the rescue :) Terwijl wij nog flink onderste boven van de bevalling met onze baby vanuit het ziekenhuis naar huis toe mochten, was Hennie al onderweg om ons te begeleiden. Ze heeft ons in de kraamweek goed op weg geholpen, voorzien van informatie en onze tientallen vragen meermaals beantwoord. En niet te vergeten al die talloze fruithapjes die voor ons gemaakt werden. Die missen we nog het meest ;) Bedankt voor je geduld, positieve insteek + begeleiding en alle andere talloze kleine grote dingen die je voor ons hebt gedaan. Elin doet het inmiddels fantastisch en we zijn natuurlijk megatrots op haar en ook op onszelf!

Lina

Lina is ons eerste kindje en alles was dus helemaal nieuw voor ons. Wat was het daarom fijn dat Bianca bij ons in de kraamweek is geweest. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met Lina en de borstvoeding. Daarnaast werden wij ook goed verzorgd. Met Bianca was er een hele fijne sfeer in huis. Het voelde direct vertrouwd en het was gezellig! We kijken terug op een perfecte kraamweek!

Mae-Lynn

Wat een fantastische kraamtijd hebben wij gehad!! Met ons eerste kindje hadden wij Jacqueline en dat beviel ons zo goed dat wij jullie meteen weer belden toen we wisten dat we zwanger waren van ons dochtertje. Nu kwam Eline op intake en dat voelde ook meteen goed! Toen we uit het ziekenhuis kwamen was ze er meteen en vanaf dat moment was echt op en top genieten. Wat hebben wij een ontzettend mooie en fijne tijd met haar gehad!! Ook voor ons zoontje die vakantie had was ze er!! Echt een topper!!

Shane

Onze kleine man is inmiddels alweer 3 weekjes. In eerste instantie hadden wij een andere kraamzorg wat al bij het eerste bezoek niet lekker liep, gelukkig heeft mijn verloskundige Bianca geregeld, die dezelfde dag nog langs kwam. En wat een top kraamweek hebben wij nog gehad. Bianca heeft ons super op weg geholpen met de verzorging van onze kleine man, wat wel te zien was aan hoe goed het met hem ging en gaat en wat een behoorlijk ventje het al is💙 Daarnaast deed ze ook nog het een en ander in het huishouden waardoor het er netjes uitzag en dat terwijl ze er maar een paar uur per dag was. Wat een super kraamzorg is Bianca, nogmaals bedankt😇

Fleur

Wat hebben we een fijne en ontspannen kraamweek gehad mede dankzij Eline. Tijdens de intake bespraken we met haar dat we de kraamweek bij onze eerste dochter, met kraamzorg via een ander bureau, als stressvol hadden ervaren en er eigenlijk niet echt van genoten hadden. Dit keer gingen we voor meer ontspanning en het genieten van ons tweede wondertje en als gezin van 4. Terugkijkend is dit zeker gelukt. Eline was erg steunend met een luisterend oor, goede adviezen maar vooral zorgen voor een fijne sfeer en meebewegen met wat nodig was. Echt zorg op maat. Onze oudste dochter kreeg ook voldoende aandacht en voelde zich een trotse grote zus. Wat hebben we samen ook veel gelachen. Dankjewel Eline voor de fijne week. We kijken er met veel plezier en warmte op terug. Groetjes, Wijnand, Inge, Bregje & Fleur

Lieke

Na de zeer pretige intake met Evelien hadden we al een goed gevoel over de komende kraamtijd. Toen de bevalling begon hadden we goed contact met Evelien en toen we éénmaal thuis waren was ze er in een vogel vlucht. Gedurende de week hebben wij een zeer pretige gevoel gehad, ik denk bijna niet dat we het beter hebben kunnen treffen. We hebben extreem goed kunnen leren en we hebben super veel gehad aan de tijd met Evelien, het communiceren verliep erg soepel, zo liepen we elkaar niet in de weg en ging het huishoud/verzorg werk goed gepaard waardoor het een top week was! Al met al een kraamweek voor in de boeken en een zeer grote aanrader voor iedereen die nog twijfelt! Bij de volgende baby weten wij zeker wie wij contacten. Lieke en wij zullen Evelien gaan missen en wie weet tot ziens!

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet