aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Jelle

Op 24 juli werd Jelle geboren. Ons vierde kindje. Maar juist dan ook weet je hoe snel een kraamweek weer voorbij is dus besloten we er nog bewuster van te genieten. Petra was onze kraamverzorgster en wat hebben we het goed gehad! Ze wist de zorg voor mama en Jelle perfect te combineren met de andere kinderen en het huishouden. Iedereen in het gezin is heerlijk verwend! “Zuster Petra” werd al snel “zus” genoemd door de jongste en wanneer je als grote broers samen met deze zuster op date gaat en veel leuke dingen onderneemt, dan is dit volgens twee stoere jongens de tofste kraamverzorgster die er bestaat! We zouden nog zoveel meer kunnen noemen hier, maar kortom gezegd wensen we iedere baby met zijn of haar ouders zo’n fijne kraamtijd toe als hoe wij die beleefd hebben. Wie van de Kraamzorggroep ook komt kramen.. een hele fijne week proberen ze er allemaal van te maken! In dit geval een pluim voor Petra! Liefs Jelle, papa & mama, Jonathan, Benjamin en Emma

Thirza

Een kraamweek om fijn op terug te kijken! Na de geboorte van Thirza is Bianca bij ons geweest om te helpen bij verzorging, het wennen van grote zus Naomi en papa en mama (weer) de fijne kneepjes te leren. De natuurlijke, ongedwongen manier waarop Bianca dat doet heeft het ons tot een fijne tijd gemaakt. De fruitcreaties, gezellige momenten en een ritje op de grasmaaier hebben ons positief verrast! :)

Novella

Wij hebben ontzettend veel geleerd van onze topper, reddende engel en grote vriendin van Novella: Eline! Zij heeft het voor elkaar gekregen om mijn man en mij om te toveren van ‘dummies’ tot volmaakte ouders door middel van zorg op maat. Het was een leerzame en gezellige week. Wij hebben erg genoten van de kraamweek met Eline. Nogmaals heel erg bedankt voor alles en wij zullen de Kraamzorggroep ook zeker aanbevelen aan anderen. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes, Salvo en Dilore.

Nöelle

Op 13 mei is onze mooie Noëlle in het ziekenhuis geboren. Einde van de middag mochten we naar huis en Bianca stond nog diezelfde avond voor ons klaar om te helpen opstarten. De rest van de week hebben wij heel veel kunnen genieten van de kleine, dankzij haar tomeloze inzet. Niets was voor haar teveel om te doen en ook in haar vrije uurtjes mochten we haar ‘‘lastig vallen‘‘ om onze vragen te stellen. Bianca, nogmaals bedankt, we zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Isa

Wat hebben we weer genoten van onze kraamtijd! 19 mei werd ik begin van de avond geboren. En gelukkig was Bianca daar bij! Wat was het weer vertrouwd om jou over de vloer te hebben. ( bij grote zus Feline was je er ook bij) we zijn heerlijk verwend een week gaat dan echt veel te snel. We vonden het fijn dat je ons weer door de eerste week heen hebt geholpen met je goede zorg voor Isa en mama, met een heleboel goede tips en adviezen, kopje koffie met papa, en grote zus Feline vondt het heerlijk om jou te helpen. Kortom een week is zo om en wij hebben door jou enorm genoten van onze kraamtijd. Ontzettend bedankt! Gerco, Berith, Feline en Isa

Noor

Op 13 mei is onze dochter Noortje geboren. Luka was bij de thuisbevalling aanwezig en heeft uitgebreid de tijd genomen om ons voor te bereiden op de eerste nacht. De rest van de kraamweek hebben we dankzij Luka op een roze wolk gezeten. Ondanks dat het ons tweede kindje is, heeft ze ons veel nieuwe dingen geleerd. De zorg voor onze oudste dochter was ook perfect. Ze mocht overal mee helpen en had een hele leuke interactie met Luka. We kijken terug op een hele ontspannen kraamweek, waarin we volop konden genieten van ons gezin dankzij de goede zorgen van Luka.

Lianne

Lianne is ons 1e kindje en we wisten van tevoren ook niet goed wat we konden verwachten van deze verandering in ons leven. Eline was vanaf dag 1 onze persoonlijke hulp en steun in deze bijzonder week. Alle zorgen werden uit handen genomen. We kregen goede informatie en adviezen rond de verzorging van Lianne. De mogelijke situaties die we tegen konden komen werden verteld, zodat we niet voor een verrassing kwamen te staan. En ook belangrijk: een luistert oor, hoe we momenten ervaarden en waar we tegen aan liepen in haar afwezigheid. Al met al een week vol veranderingen en indrukken. Dankzij Eline hebben we een goede start en basis om nu op eigen benen te staan. Nogmaals super bedankt voor alles!

Lars

Op 30 april is onze Lars Harmen geboren. We mochten al snel naar huis vanuit het ziekenhuis. Binnen een no-time was Petra daar. We hebben met Petra een ontzettende fijne week gehad, kon ons niet beter wensen. Van fijne koffiemomenten in de ochtend, geschilde piepers en groenten, kranten vouwen met onze oudste van 13, kunde en kennis met ons kleine mannetje, rust, warmte en altijd bereid op welk uur ook om je te helpen waar ze kon. We zullen jullie ook zeker aanraden bij andere gezinnen en wellicht nog eens bij ons in de toekomst. Petra nogmaals bedankt!

Davey

5 mei 2020 is onze zoon geboren, we hebben gelijk de kraamzorg gebeld toen we wisten naar huis te mogen. Eline stond al vrij snel op de stoep. ze kwam binnen en het voelde gelijk vertrouwd. ze heeft ons op weg geholpen voor de avond en nacht , mochten we vragen hebben konden we haar altijd appen, al snel kregen we antwoord terug. De kraam week was heel relex , we konden vragen stellen en Eline liet alles zien zoals Davey in bad doen , draagdoek enz... De kraamweek vloog voor bij. Mocht er ooit een tweede kindje mag komen, dan komen wij zeker terug.

Danielle

Wij hebben de kraamtijd als erg prettig ervaren. Evelien was ook bij Lizzy 2,5 Jr geleden wezen kramen. Ze denkt goed mee en heeft veel nuttige en bruikbare tips. Waar zij dit nodig vond, schakelde zij ervaring en tips van haar collega‘s in. We zijn allemaal goed verzorgd en waar zij veel in het huishouden en de verzorging heeft gedaan, liep zij je nooit in de weg.

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet