aanmelden contact

7 kraamverzorgsters

Een klein team van 7 kraamverzorgenden. Samen vormen wij De Kraamzorggroep!

Allen hebben wij passie voor ons vak.

En hebben wij inmiddels jarenlange ervaring om juliie gezin de beste start te geven bij de komst van jullie kleintje.

Wij stellen ons graag even aan je voor

 

 

Mieke

Ik ben Mieke, getrouwd en moeder van drie zonen. Ik loop al heel wat jaren mee in de kraamzorg. Hoewel ik, toen onze jongens klein waren, een aantal jaren niet heb gekraamd, ben ik sinds 2007 weer met veel passie terug. Ik geniet nog elke dag van dit mooie beroep. Geweldig, om steeds weer getuige te mogen zijn van zo iets moois als het begin van een nieuw leven! Kersverse ouders, die je in de loop van de kraamweek ziet groeien in hun rol als ouders en wanneer ik weg ga die taak vol vertrouwen op zich nemen. Het is mijn doel om deze bijzondere week voor ieder gezin onvergetelijk te maken. Ik hoop dan ook dat ik dit mooie werk, samen met mijn collega’s nog heel veel jaren mag doen.

Bianca

 

Mijn naam is Bianca Ketelaar-van Steeg, ben getrouwd en trotse moeder van twee zoons. In 2012 ben ik gestart in de kraamzorg. Ik heb voor de kraamzorg gekozen, omdat het een zelfstandige en afwisselende baan is met veel verantwoordelijkheid. Elk gezin is anders en het is iedere keer weer een leuke uitdaging om aan de wensen van het gezin te voldoen. De bevallingen zijn bijzonder en mooi om mee te maken. Iedere keer mag ik weer aanwezig zijn op zo’n intiem moment, het verwelkomen van een nieuw mensje op de wereld. Het is fijn om na een gezellige kraamweek de deur met een gerust hart achter me dicht te kunnen trekken, omdat ik weet dat het gezin er klaar voor is om het weer zelf op te pakken.

Evelien

Ik ben Evelien Raaijen, trotse moeder van drie prachtige kindjes en gelukkig getrouwd. Kraamverzorgende worden heeft altijd in mijn hoofd gezeten en tijdens mijn eigen bijzondere kraamweek die door Jacqueline werd verzorgd werd mijn wens alleen maar versterkt. Met de professionele ondersteuning van de kraamzorggroep heb ik mijn opleiding succesvol afgesloten en ben ik er trots op dat ik nu deel uit maak van deze geweldige club. Ik vind het heel bijzonder om bij dit intieme geboorte moment te zijn en daarnaast is het altijd weer speciaal om de ouders in die in alle opzichten unieke week te mogen begeleiden. Ik doe dat vol overgave, met grote passie en zorgzaamheid. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen en deze bijzondere en feestelijke week onvergetelijk te maken. 

 

Eline

Ik ben Eline van de Craats, gelukkig getrouwd met Cor en trotse moeder van 2 geweldige zonen. In 1996 heb ik de opleiding tot kraamverzorgende afgerond en vanaf die tijd werkte ik met veel liefde in de kraamzorg. Toen jaren later mijn eigen kinderen geboren werden, vond ik het prettiger om wat regelmatige werktijden te hebben en heb ik een aantal jaren in een winkel gewerkt. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en ben ik terug in kraamzorgland. Het voelde alsof ik nooit weggeweest ben. Met het verschil dat ik wat jaartjes ouder ben, en inmiddels zelf moeder. Dit maakt voor mij maar soms ook voor kersverse ouders wel verschil, merk ik. Het mooie aan dit vak blijft, dat je toch als vreemde een huis binnen komt, in een hele intieme situatie. Elke geboorte is en blijft een wonder. Je deelt mee in vreugde en verdriet en bent een houvast bij twijfel. Door mijn opleiding en bijscholingen draag ik mijn kennis over, en zo hoop ik de vaak onwennige ouders aan het einde van de kraamweek vol zelfvertrouwen achter te laten. Mijn doel is om het een onvergetelijke week te maken, en omdat ik het met zoveel plezier doe, voelt het helemaal niet als werken. Ik hoop nog jaren met liefde ‘mijn’ gezinnen te mogen verzorge

Jacqueline

Ik ben getrouwd met de liefste en ben trotste moeder van 4 kinderen. Wonend in Ermelo.

Met ruim 20 jaar ervaring verzorg ik nog iedere keer weer met  liefde de komst van een nieuw kindje binnen een gezin en kan ik nog steeds verwonderd zijn bij de geboorte van een klein nieuw leven.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om allerlei lekkers te koken en te bakken. En pak ik regelmatig mijn camera om al het leuks in het leven vast te leggen in foto of film.

Trots ben ik op ons geweldige team van collega´s...samen vormen wij De Kraamzorggroep.

Je bent bij ons in goede handen!

Petra

Ik ben Petra ten Hove, getrouwd met Wim en trotse moeder van 3 tieners. Enkele jaren geleden heb ik me om laten scholen naar kraamverzorgende. Een keuze waar ik zeker geen spijt van heb! De kraamzorggroep was voor mij de Organisatie die precies aansloot bij hoe ik graag de zorg wil leveren, kleinschalig waar we allemaal met veel passie en liefde voor ons vak. Persoonlijke zorg op maat en overleg met het gezin vind ik erg belangrijk. Zelf vind ik elke geboorte een wonder en wat een voorrecht is het als je ouders mag begeleiden en ondersteunen tijdens deze bijzondere eerste week. Mijn streven is dat elk gezin kan terug kijken op een mooie kraamtijd en dat ik met een gerust hart in de auto kan stappen met het gevoel dat het gezin het prima zonder mijn kan redden!

 

Enthousiast? Ja, ik meld me nu aan

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet